Zomerproject 2017

Zomerproject 2017

Dirigent

Data:

20 augustus

​25-27 augustus

Locatie

Programma

Aanmelding

Kosten

We zijn blij het volgende project van het JPO weer aan te kunnen kondigen!

Ook dit jaar staat het orkest van het Zomerproject 2017 onder leiding van Arjan Gaasbeek.​

 

 

De inzeeprepetitiedag wordt dit jaar gehouden op zondag 20 augustus. Het echte werk gaat plaatsvinden van 25-27 augustus! Op 25 augustus starten we in de avond om 19:00 uur met de repetitie. Zaterdag repeteren we de hele dag en zondagochtend kunnen we nog de laatste puntjes op de 'i' zetten. Zondagmiddag is het concert!​

Tijdens het project kan er overnacht worden en tussendoor is er genoeg ruimte voor gezelligheid met je mede-orkestleden. Je kunt je vanaf 7 april aanmelden voor dit project!

We zijn dit jaar wederom te gast bij muziekvereniging Crescendo in Baarn. Het gebouw heeft een grote repetitiezaal met 3 kleinere leslokalen. Voor het gebouw is een grasveldje waar je in de pauzes wat zon kunt meepikken.

Het concert geven we net als vorig jaar in het theater de Speeldoos, op een steenworp afstand van de repetitielocatie. In deze zaal kunnen we met een spetterend concert het Zomerproject afsluiten.

Het thema dit jaar is Amerika. Naast de pioniers die het land ontdekten werd er ook op muzikaal gebied flink gepionierd. Ga jij mee met deze ontdekking?

We zijn trots op dit originele programma:

 

A Festival Prelude - Alfred Reed

A Second Dawning - James L. Hosay

On a hymnsong of bliss - David R. Holsinger

Persis Overture - James L. Hosay

Strange Humors - John Mackey

The Washington Post - John Philip Sousa

Concerto for Clarinet - Artie Shaw

Benny Goodman memories - Blake, arr. Iwai

Satchmo! - Louis Armstrong, arr. Iwai

It don't mean a thing - Duke Ellington, arr. Ravenal

 

In het orkest is plek voor elk instrument uit een orkest met harmoniebezetting. Indien je dus een instrument uit de harmoniebezetting speelt, kun je je aanmelden!

De aanmeldprocedure is dit jaar wel veranderd omdat we vorig jaar toch een aantal nieuwe deelnemers hebben moeten teleurstellen. Om iedereen een kans te geven houden we de eerste maand vrij voor de inschrijvingen. Dit houdt in dat we van de aanmeldingen tot 8 mei in overleg met de dirigent bepalen wie er meedoen. Voordat je deelname definitief is kunnen wij je referentie nagaan om zo het niveau van de spelers en het orkest te waarborgen. Je hoort dan in de loop van mei of je meedoet met het project! Aanmeldingen vanaf 8 mei voor instrumentgroepen waar nog ruimte voor is, krijgen gewoon een plekje in het orkest als aan het niveau voldaan wordt.

De kosten voor het project bedragen €55,-

Hierbij is inbegrepen:

  • Repetitieruimte
  • Prachtige concertlocatie
  • Enthousiaste dirigent
  • Bladmuziek (die je nog wel zelf moet uitprinten)
  • 2x ontbijt, 3x lunch, 1x avondeten
  • Koffie, thee en limonade gedurende het project
  • Slaapplaats met 's ochtends mogelijkheid om te douchen in de Trits
  • Een super gezellig muzikaal weekend met andere jongeren