Helaas moeten we het Zomerproject 2018 cancelen vanwege te weinig aanmeldingen.

We zijn blij het volgende project van het JPO weer aan te kunnen kondigen! Na 2 leuke jaren met prachtige muziek en prachtige concerten onder leiding van Arjan Gaasbeek wordt nu het stokje overgedragen aan Paul van Gils.​ Paul heeft al ervaring met projectorkesten en was gelijk enthousiast toen we hem vroegen of hij tijd had.

 

 

De inzeeprepetitiedag wordt dit jaar gehouden op zondag 19 augustus. Het echte werk gaat plaatsvinden in het weekend van 1 september! Op 31 augustus starten we in de avond om 19:00 uur met de repetitie. Zaterdag repeteren we de hele dag en zondagochtend kunnen we nog de laatste puntjes op de 'i' zetten. Zondagmiddag 2 september is het afsluitende concert!​

Tijdens het project kan er overnacht worden en tussendoor is er genoeg ruimte voor gezelligheid met je mede-orkestleden. Je kunt je vanaf 18 mei aanmelden voor dit project!

Data:

19 augustus

​31 augustus t/m

2 september

Zomerproject 2018

Dirigent

Locatie

We zijn dit jaar wederom te gast bij muziekvereniging Crescendo in Baarn. Het gebouw heeft een grote repetitiezaal met 3 kleinere leslokalen. Voor het gebouw is een grasveldje waar je in de pauzes wat zon kunt meepikken.

Het concert geven we net als vorig jaar in het theater de Speeldoos, op een steenworp afstand van de repetitielocatie. In deze zaal kunnen we met een spetterend concert het Zomerproject 2018 afsluiten.

Programma

Aanmelding

Kosten

Het repertoire heeft dit jaar een Spaans tintje en we kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten... We zullen dit jaar de Alba overture van Ferrer Ferran uitvoeren, een prachtig stuk voor harmonieorkest met voldoende uitdaging voor iedereen!

 

Het overige repertoire wordt binnenkort bekendgemaakt dus geef je op en doe mee!

 

 

 

In het orkest is plek voor elk instrument uit een orkest met harmoniebezetting. Indien je dus een instrument uit de harmoniebezetting speelt, kun je je aanmelden!

 

Het zou kunnen dat er voor een instrument te veel aanmeldingen zijn. Vanaf 15 juni maken we in overleg met de dirigent een stemverdeling voor een goed bezet orkest. We kunnen je referentie nagaan om zo het niveau van de spelers en het orkest te waarborgen. Hierbij proberen we rekening te houden met je voorkeursstem maar dit kunnen we helaas niet garanderen. 

 

Is je instrumentgroep na juni nog niet vol dan mag je na juni uiteraard gewoon meedoen!

 

De kosten voor het project bedragen €55,-

Hierbij is inbegrepen:

  • Repetitieruimte
  • Prachtige concertlocatie
  • Enthousiaste dirigent
  • Bladmuziek (die je nog wel zelf moet uitprinten)
  • 2x ontbijt, 3x lunch, 1x avondeten
  • Koffie, thee en limonade gedurende het project
  • Slaapplek voor je eigen luchtbedje met 's ochtends mogelijkheid om te douchen
  • Een super gezellig muzikaal weekend met andere jongeren