Zomerproject 2010

 

Het ZomerProject 2010 was het twaalfde project van het JPO. Ditmaal op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 augustus. We waren te gast bij Muziekvereniging Crescendo te Baarn. Zaterdag overdag repeteerden we ook in het naastgelegen jeugd en jongerencentrum De Boomerang voor de groepsrepetities. 's Avonds ging de bar open om er een gezellig feestje van te maken.

Het geplande buitenconcert op de Brink kon helaas niet doorgaan omdat het regende.

 

Om het project toch op een leuke manier af te sluiten is er in de repetitieruimte een knus, informeel concert gegeven. Op 20 november werd een extra concert gepland, dat een dubbelconcert was met een samengesteld Bussums harmonieorkest. Het concert vond plaats in de Josefkerk. 's Middags oefenden we in dezelfde kerk om aan de zaal te wennen en alle stukken nog eens door te spelen.

 

Op het programma stond deze keer een mix van originele werken zoals Armenian Dances (part 1) van Alfred Reed en Eine kleine Yiddische Ragmusik van Adam Gorb. Daarnaast bracht onze eigen trombonist Sander Bogaard (tot nu toe alle keren meegedaan) Teddy Trombone van Henry Fillmore ten gehore. Het programma werd compleet met lichte werken als Just a Jazz thing, Sing Sing Sing en Sir Duke.