Zomerproject 2006

 

In 2006 zorgde het enthousiasme van 2005 voor een groei van het aantal deelnemers. 40 jeugdige muzikanten kwamen gedurende een snikhete zomer een weekend bij elkaar om te repeteren. 2 weken later gaf het JPO wederom samen met het Zomerorkest een concert in de grote kerk van Oostzaan.

 

Het thema dat jaar was: "Tussen Hemel, Hel en Aarde". Het JPO speelde o.a. Chanson d'Amour, Can't take my eyes of you en Chanson de Matin van Johan de Meij en zorgde voor de wereldpremi�re van het door Gottfried Hummel geschreven Bumblebee's Blues. Hoogtepunt van het concert was echter het optreden van Melissa Venema. Dit toen nog 11 jarige wonderkind op trompet schitterde tijdens het Concerto for Trumpet van Erik Waerts. Melissa studeert nu al aan het conservatorium van Amsterdam bij Fritz Damrow. Meer over Melissa vindt u op haar website: Melissa Venema website.

Dat het weekend niet alleen maar uit muziek maken bestond kunt u op de foto's zien. Daniëlla Bal en Pim Beudeker zorgden voor een zeer geslaagde animatie en ook 's avonds is het aan de bar van Concordia reuze gezellig. Slapen deden we in de leslokalen, de bestuurskamer, de grote zaal en sommigen zelfs op de gang. Voor de catering konden we terugvallen op lieve ouders van deelnemers o.l.v. onze orkestmoeder Emmy Senden.

Bekijk hier het programma.

Bekijk hier de deelnemers.